<

Top

BROW BOMBER

BROW BOMBERΒ  is een revolutionaire professionele behandeling.
GecreΓ«erd voor de wenkbrauwen en bedoeld om het haar van de wenkbrauwboog gehoorzaam, zacht, zijdeachtig en gestyled te maken.

Waarin verschilt Brow Bomber van wenkbrauwlaminering?

Het doel van deze procedures is om de wenkbrauwen de gewenste, mooie vorm te geven. Maar het doel bereiken is iets anders. In tegenstelling tot producten voor het lamineren van wenkbrauwen heeft Brow Bomber een zachte formule en werkt zacht, waardoor de wenkbrauwen niet alleen mooi, maar ook gezond worden. Laten we het algoritme van de lamineerprocedure en de Brow Bomber-procedure vergelijken

Stap 1. Haarverzachting.

De basis van het eerste ingrediΓ«nt van Brow Lift 1 is ammoniathioglycolaat, dat een stabiele haarverzachting en fixatie garandeert. Het eerste ingrediΓ«nt bevat bovendien hoogwaardige glycerine van plantaardige oorsprong.
βœ“ Na het aanbrengen van de eerste Brow Bomber-samenstelling verliest het haar zijn natuurlijke pigment niet. En lamineermiddelen werken agressiever, waardoor het haar kan vervagen.

Stap 2. Haarfixatie in de aangegeven richting.

Na de tweede wenkbrauwlok zijn 2 haarhoofden meer bedekt, waardoor het haar gladder en dichter wordt. De wenkbrauwhuid droogt niet uit. Hier eindigt de lamineerprocedure. Maar niet de Brow Bomber-behandeling. Het derde ingrediΓ«nt maakt het speciaal.

Het bevat :
🌱Amandelolie – geeft zachtheid en glans aan het haar. 🌱Macadamia-olie – herstelt de haarstructuur, beschermt de kleur tegen verbranding.
🌱Arganolie – geeft zijdezacht haar. Bevat aminozuren, omega 3, omega 6, vitamine A en E.

🌼Calendula-extract – kalmeert, verlicht huidontstekingen.
🌼Kamille-extract – beschermt tegen externe factoren en allergische reacties.

Als resultaat van de Brow Bomber behandeling krijgen we gevoede, glanzende wenkbrauwen. Geen dof, droog en kaal haar meer.

Door voor Brow Bomber te kiezen, heeft u gezonde verzorging en schoonheid!

 

<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

Date:

Eigen wimpers worden gekruld en gekleurd waardoor je wimpers langer lijken! Blijft 6 tot 9 weken! Hoe zalig is dat!.